top of page

RECENSIONER

Ulrika, Lulebo AB

Vi anlitade Anna Sellén till vårt dialogkafé och vår smygpremiär av en ny mötesplats på Hertsön. Anna bjöd på en fantastiskt fin inledning och inramning av vårt event med sin finstämda sång och sitt gitarrspel. Jag kan varmt rekommendera Anna till liknande uppdrag.

Ingela

Tack för att du sätter ord på sorgen, hoppet och alla känslorna mitt i livet. 
Fint album.

Anna

"Jag och min man minns med värme Anna Selléns sång på julafton i Nederluleå kyrka i fjol.  Hennes finstämda tolkningarna av julsångerna och starka närvaro bidrog till en magisk stämning i kyrkorummet. Det ryktades att Anna var krasslig men inte ett spår av det hördes."

Brudpar

Stort TACK för den fina solosången All of me, du sjöng förra helgen på vårt bröllop på drop in vigseln. 
Det uppskattades av många av våra gäster och oss. 

Erik

Lyssnar på din platta nu.Alltså på riktigt: du sjunger så underbart fint! Och där kom tårarna, när jag lyssnade på "När allt är över".

Anna-Mi

Anna med sitt vackra gitarrspel förtrollar med sin varma röst och kreativitet. Har genom livet med familj, barn och husbyggen samt uppväxten med sina sjungande systrar alltid dragits till musiken. Lever nu i sin fulla potential och inspirerar alla åldrar att tro på sig själva och leva ut sina drömmar. På ett förtrollande sätt.

Rebecka

Annas musik kan beskrivas som jazzinfluerad vispop vilken för tankarna till Sophie Selmani, Bo Kaspers Orkester och Annika Norlin.

Anders

Anna, fin text.
Många hittar sig där. Sen så rackarns bra produktion. Musiker i min smak.

Maria

Anna Sellén bjuder på egenskrivet material där sång och text berör. Jordnära och professionellt. Vi kan alla relatera till hennes berättelser, ofta om vardagliga saker,  som i hennes röst får en ”doft” av himmel.

En sångstund med Anna lämnar själen varm och leende. Rekommenderas varmt!

Ulrika

Herregud vilken bra låt och du sjunger helt fantastiskt! 

Din röst och dina texter går rakt in i hjärtat.

Söker ni en riktigt duktig och professionell sångerska har ni henne här.

Francis

Så himla vackert. Man måste höja ljudet och lyssna riktigt med hjärtat. Underbart starkt. Den kommer beröra många.

Carita

Anna är den kvinnliga urkraften med den kreativa längtan om att få skapa och utvecklas. Det finns inget som kan stoppa henne och med hennes direkta och raka kommunikation i hennes låtar så berör hon på djupet med sin helt perfekta röst.

Lilian

Sofia

Moa

Djupa, berättande texter som speglar livet och ett historieberättande som sjungs på ett sånt sätt att det känns som att man upplevt det själv. Otrolig röst som förstärker hela upplevelsen.

Lisa

Här finner ni en superduktig låtskrivare och sångerska. Lyssna på hennes låtar och se om ni blir lika förtjusta och berörda som jag. 
Och visst är det något nästan filmiskt över dem?

Maria

"Jag saknar dig" är den bästa låt du hittills gjort i mina musikaliska öron. Ha en underbar dag.

Caroline

Wow vilken pipa du har, Anna! Får såna rysningar när jag lyssnar på din fina låt.

Inför radiodebut

Inför radiodebuten 20 mars 2017 skriver Fredrika Johansson, Sveriges Radio, såhär på P4 Norrbottens hemsida:

Debutanten Anna Sellén skriver låtar som gör de rutinerade låtskrivarna avundsjuka, menar P4 Norrbottens musikredaktör. För Anna Sellén har musiken alltid funnits där, i jobbet och på fritiden men det var först sent på våren förra året som hon skrev sin första egna låt. Veckans färsking, Kan du tänka dig ger dock ett intryck av en mycket mer rutinerad låtskrivare. Att skriva en så här bra låt så tidigt i sin låtskrivarkarriär är ovanligt.
 

Anna Sellén har alla förutsättningar att skapa en karriär som låtskrivare och artist om hon vill det. Det är som om Anna haft låtarna i sig så länge, text och musik som mognat under lång tid och plötsligt strömmar ut en efter en.
 

Det är personligt, men ändå lätt att relatera till, otroligt ärligt och avskalat. Låten Kan du tänka dig är ett bevis på att en bra låt är en låt som bär lika bra med gitarr och sång som i större arrangemang.

En stark melodi, ackompanjerad av väl valda ackord och en fantastisk text som för tankarna till Lisa Ekdahl, Melissa Horn och Eva Dahlgren. En mogen, lovande och stilsäker debut!

bottom of page